Σάρι: ” Παίξαμε το ποδόσφαιρο μας”

Ικανοποιημένος φάνηκε ο Μαουρίτσιο Σαρι μετά το τέλος του αγώνα της Τσέλσι κόντρα στην Μάλμε και την επικράτηση των “μπλε” με 2-1, στον χτεσινό αγώνα του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Σάρι υποστήριξε: «Σήμερα παίξαμε το ποδόσφαιρο μας. Πρέπει να κινούμαστε περισσότερο με τη μπάλα. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα είχαμε πρόβλημα, 4-0, 5-0, 6-0, έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Χρειαζόμαστε τη κατάλληλη ψυχολογία. Αν δεν έχεις καλή ψυχολογία, στην Αγγλία μπορεί να χάσεις τρία ή τέσσερα παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε συνοχή. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να προσπαθούμε».

Επιπλέον, ο τεχνικός των «Λονδρέζων» δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος διότι παίξαμε με αυτοπεποίθηση. Δεν ήταν εύκολο μετά το τελευταίο ματς. Κινηθήκαμε μέσα στο κουτί παίζοντας καλά. Ρισκάραμε μόνο στα στημένα. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλο πιστεύω, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ από λάθος μας»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ