Σάρι: “Το δεύτερο ημίχρονο μπορούσες να ήταν χειρότερο για μας”

Την δυσαρέσκεια του από την εμφάνιση της Τσέλσι στο δεύτερο ημίχρονο εξέφρασε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας, ο Μαουρίτσιο Σαρι.

Μπορεί η Τσέλσι να πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Europa League, όμως σύμφωνα με τον τεχνικό των «μπλέ» η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσε να έχει διαφορετικά αποτελέσματα.

«Όπως πάντα τους τελευταίους δύο μήνες ξεκινήσαμε άσχημα στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει επειγόντως να βρούμε μία λύση για αυτό. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια ξεκινήσαμε όπως σήμερα, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αλλά πρέπει να εστιάσουμε στον αγώνα και την πρόκριση. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου νομίζαμε πως είχαμε προκριθεί απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο, δεν συνέβη αυτό επειδή έπαιζαν σκληρά, δεν έχω δει κάτι τέτοιο τα τελευταία 20 χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι αλήθεια πως το δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να είναι χειρότερο για εμάς, είμαστε χαρούμενοι γιατί είμαστε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, δεν ήταν εύκολο για αυτό και είμαστε χαρούμενοι. Στόχος ήταν να μπούμε και στο δεύτερο ημίχρονο με την ίδια δίψα και πρόθεση…προφανώς δεν έγινε. Δεν ξέρω και δεν είναι εύκολο να το καταλάβω, αλλιώς θα το είχαμε ήδη λύσει, είναι δύσκολο να καταλάβω το γιατί», πρόσθεσε ο Ιταλός τεχνικός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ