Σάρωσε τα βραβεία ο Εμπαπέ

Ο 20χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Εμπαπέ, έγινε ο πρώτος κάτοχος του βραβείου «Ραϊμόν Κοπά», του βραβείου το οποίο θεσμοθετήθηκε φέτος παράλληλα με την «Χρυσή Μπάλα» και απονέμεται στον κορυφαίο νεαρό παίκτη του πλανήτη.

Ο άσσος των Γαλλων απέσπασε επίσης και το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς στην Γαλλία, κάτω των 21 ετών, με αποτέλεσμα να σαρώσει όλα τα βραβεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναδείχθηκε και κορυφαίος Γάλλος αθλητής για το 2018, όπως προέκυψε από την σχετική ψηφοφορία, αφήνοντας πίσω του τον πρωταθλητή του διάθλου Μαρτίν Φουρκάντ, τον κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ στο δέκαθλο Κέβιν Μαγέρ, τον Αντουάν Γκριεζμάν και τον Ραφαέλ Βαράν.

Ενώ τώρα αναδείχθηκε και κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής της χρονιάς, στην σχετική ψηφοφορία που διοργανώνει παραδοσιακά το περιοδικό «France Football».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ