Σέντρα και πάλι στο ρωσικό πρωτάθλημα στις 19 Ιουνίου

Στην Ρωσία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ντιμίτρι Τσερνισένκο ανακοίνωσε την επανεκκίνηση του ρωσικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, θα ξεκινήσει δύο ημέρες νωρίτερα, δηλαδή στις 19 Ιουνίου, αντί για τις 21 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Ο αγώνας μεταξύ της Κρίλια και της Ακμάτ Γκρόζνι στην Σαμάρα, θα είναι ο πρώτος αγώνας, ύστερα από τρεις μήνες στη Ρωσία και μάλιστα με κόσμο. Διότι, δόθηκε το «οκευ» για να επιτραπεί η είσοδος στους φιλάθλους και να υπάρχει πληρότητα της τάξης του 10% στα γήπεδα.

Η Ρωσική Ένωση Ποδοσφαίρου (RFU) συμφώνησε με την κυβέρνηση ότι τα στάδια θα μπορούσαν να καλυφθούν με 10% χωρητικότητα, τουλάχιστον για τις πρώτες αγωνιστικές μετά την επανέναρξη. Ένα ποσοστό που θα μπορούσε να αυξηθεί στην συνέχεια, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημία κοραναϊού, στην Ρωσία.

Οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να λάβουν επιπλέον προφυλάξεις για την διασπορά του ιού. Το ρωσικό πρωτάθλημα ήταν από τα τελευταία στην Ευρώπη που διεκόπησαν. Στην Ρωσία έχουν ξεπεράσει τα 423.000 κρούσματα, ενώ πάνω από 5.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ