Σέντρα στις 15 Σεπτεμβρίου στη Σούπερ Λιγκ 2

“Φως στην άκρη του τούνελ” φαίνεται σιγά σιγά στη Σούπερ Λιγκ 2.

Σήμερα έλαβε χώρα διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο αποφασίστηκε η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος αλλά και το πόσες ομάδες θα ανέβουν και πόσες θα πέσουν κατηγορία.

Φυσικά, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, όλα αυτά θα ισχύσουν εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα της αναδιάρθρωσης, ενώ μην ξεχνάμε ότι εκκρεμεί και το θέμα των τηλεοπτικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1) Η έναρξη του Πρωταθλήματος 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2019. Θα διεξαχθεί με πλέι οφ και πλέι άουτ, όπου θα προβιβάζονται στη Super League 1 δυο (2) ομάδες και θα υποβιβάζονται στη Football League ισάριθμες. Η ημερομηνία της κλήρωσης θα ανακοινωθεί προσεχώς. Όλα τα παραπάνω θα ισχύσουν εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα της αναδιάρθρωσης.

2) Στις 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 14.00 θα πραγματοποιηθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο μεταξύ άλλων θα εγκρίνει την Προκήρυξη Πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 καθώς και του Πρωταθλήματος Νέων Κ19, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ