Σέξυ και όποιος αντέξει…! (photos)

Το τένις είναι ξεκάθαρα γυναικείο άθλημα. Για να μην παρεξηγηθούμε, όλοι προτιμούν να βλέπουν τις γυναίκες με τις κοντές τους τις φουστίτσες να κάνουν τεράστια ανοίγματα, για να φτάσουν από τη μία πλευρά του court στην άλλη. Έτσι, το Kingsport.gr σας παρουσιάζει τις πιο σέξυ τενίστριες...

Επιπλέον είναι από τα λίγα αθλήματα, που όχι μόνο δεν χαλάνε το γυναικείο σώμα, αλλά το κάνουν να δείχνει ακόμη πιο ελκυστικό και ωραίο. Κι εμείς για α σας πείσουμε μαζέψαμε τις πιο ωραίες και σέξυ τενίστριες του παγκοσμίου τένις.

Μαρία Κιριλένκο:

Μια από τις πιο όμορφες Ρωσίδες τενίστριες. Τα γαλάζια της μάτια, τα ξανθά της μαλλιά και το καλογυμνασμένο της σώμα την έχουν κάνει μια από τις πιο περιζήτητες τενίστριες για φωτογραφήσεις δε περιοδικά.

Καρολίν Βοσνιάκι:

Η Δανή έχει περάσει και από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η θέση της στην δεκάδα παραμένει σταθερή. Προσπαθεί να εντυπωσιάσει με το τένις της, αλλά η ομορφιά της κλέβει την παράσταση στο court.

Μαρία Σαράποβα:

Ομολογουμένως η πιο πολυσυζητημένη τενίστρια. Τα χαρακτηριστικά της Ρωσίδας αθλήτριας κάνουν κάθε αντρικό βλέμμα να παραβλέπει τη δυναμική της στο τένις. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως μέχρι πρότινος ήταν ζευγάρι με τον Ντιμιτρόφ. Βέβαια, παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, δεν μπορεί κανείς να την κατηγορήσει για το τένις, καθώς είναι στο Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη παρά τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς της.

Ζενί Μπουσάρ:

Νέο αίμα στο άθλημα της αντισφαίρισης. Μιλάμε για την Καναδή καλλονή και εξαιρετική αθλήτρια, η οποία είναι μόλις στα 22 της, έχει υπάρξει φιναλιστ σε Grand Slam διοργανώσεις και είναι μια πολλά υποσχόμενη νεαρή. Παρόλο που η ομορφιά της είναι εντυπωσιακή, αυτό που κλέβει την παράσταση πάνω της σε κάθε παιχνίδι, είναι το χαμόγελό της.

Άνα Ιβάνοβιτς:

Ολόκληρος ο αντρικός πληθυσμός την χειροκρότησε το 2008 που πήρε το Roland Garros, για το άψογό της τένις, αλλά και για τα ατελείωτα ανοίγματά της. «Ποτάμια δακρύων» έτρεχαν για τον γάμο της Σέρβας τενίστριας με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή Μπάστιαν Σβαϊνστάγκερ, από όλους όσους την θαύμασαν στις φωτογραφήσεις της. Εκείνη πάντως φαίνεται ευτυχισμένη!

Ανιέσκα Ραντβάνσκα:

Με την πρώτη ματιά, η Πολωνή τενίστρια μπορεί να περάσει και απαρατήρητη. Βέβαια, αν κάτσει κανείς να την προσέξει καλύτερα, θα συνειδητοποιήσει πως η 26χρονη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο τένις.

Φλάβια Πενέτα:

Εννοείται πως δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την λίστα μια Ιταλίδα σαν και αυτήν. Σε ηλικία 33 χρόνων κατέκτησε το Us Open και παραμένει μια από τις πιο ωραίες παρουσίες στον χώρο του τένις. Τα μεσογειακά της χαρακτηριστικά, αλλά και το πλατύ της χαμόγελο άλλωστε, έχουν κλέψει την καρδιά του πιο ωραίου (και νευρικού) τενίστα, Φάμπιο Φονίνι.

Άνα Κουρνίκοβα:

Είναι η πιο όμορφη και εντυπωσιακή τενίστρια, η οποία έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Η Ρωσίδα, αν και ήταν μια από τις πιο υποσχόμενες τενίστριες του 21ου αιώνα, άρχισε τις φωτογραφήσεις, ενώ η σχέση της με τον τραγουδιστή Ενρίκε Ιγκλέσιας, την κράτησαν μακριά από τα court.

Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα:

Η 26χρονη Σλοβάκα μαγνητίζει τα βλέμματα εντός, αλλά κυρίως εκτός court. Οι αισθησιακές της φωτογραφήσεις έχουν αποπροσανατολίσει κοινό και δημοσιογράφους και έτσι ασχολούνται πρώτα με την εξωτερική της εμφάνιση και ύστερα με το παιχνίδι της.

Σερένα Γουίλιαμς:

Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τη βάλω στη σχετική λίστα, αλλά οι συνάδελφοι στο site επέμεναν να προστεθεί! Η Αμερικανή κάτοχος των 3 φετινών Grand Slam έχει κάνει κατά καιρούς αρκετές σέξυ φωτογραφήσεις.

Βικτόρια Αζαρένκα:

Η γνωστή σε όλους μας Βίκα, διανύει έναν τραυματισμό τον τελευταίο καιρό, που την έχει αναγκάσει να πέσει στο Νο32. Αυτό βέβαια εμάς δεν μας εμποδίζει από το να τη θαυμάζουμε συνεχώς, καθώς παρά τα άγρια χαρακτηριστικά της παραμένει μια πολύ ωραία γυναίκα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ