Σέρτζιο Κονσεϊσάο: «Η πρόκριση είναι ακόμα 50-50 όπως πριν από τον αγώνα»

O Σέρτζιο Κονσεϊσάο είπε πως η υπόθεση πρόκριση παραμένει στο 50-50 και για τις δυο ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ψάχναμε για να πετύχουμε το γκολ. Αυτά είναι παιχνίδια που …σκέφτονται και την ρεβάνς που θα παίξουμε στην Πορτογαλία. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε για να σκοράρουμε, αλλά βρεθήκαμε σε μια κατάσταση σύγχυσης και στο τέλος πληρώσαμε ακριβά αυτή την κατάσταση. Όμως τελικά τα καταφέραμε μειώνοντας το σκορ. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και πάλι», τόνισε ο  προπονητής της Πόρτο.

«Μπορεί να μην είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά είμαστε η πιο ανταγωνιστική. Γνώριζα καλά τη Ρόμα. Ξέραμε πώς θα αμυνθούν. Στο πρώτο μέρος υπήρχε ισορροπία, στην συνέχεια, όταν προσπαθήσαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί δεχθήκαμε γκολ. Μου άρεσε ο τρόπος που αμυνθήκαμε  αλλά μου άρεσε όπως έπαιξε και η Ρόμα. Η πρόκριση είναι ακόμα 50-50 όπως πριν από τον αγώνα», πρόσθεσε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ