Σακίρι: «Είμαι χαρούμενος στο Άνφιλντ»

Ο Σερντάν Σακίρι νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να πάει στη Λίβερπουλ, με δηλώσεις που έκανε σε ελβετικό μέσο.

Ο Ελβετός διεθνής πιστεύει ότι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ήταν απάντηση σε αυτούς που τον έκριναν για τον υποβιβασμό της Στόουκ, όταν και αγωνιζόταν.

Η μετακόμιση του ακραίου επιθετικού από τη Στόουκ στη Λίβερπουλ κόστισε 17 εκατομμύρια ευρώ και υπήρξαν πολλοί θρύλοι των “Κόκκινων” που διαφώνησαν με αυτή την κίνηση, όπως ο Τσάρλι Άνταμ, πρώην μέσος, ο οποίος πίστευε ότι μόνο κακό θα φέρει στην ομάδα καθώς θα χάλαγε τα αποδυτήρια.

Ο 27χρονος φρόντισε πάντως να απαντήσει εντός αγωνιστικού χώρου τη προηγούμενη σεζόν, όταν και αναδείχθηκε τρίτος μεγαλύτερος σκόρερ για την ομάδα του Κλοπ, αλλά και κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη φορά ο ίδιος, μετά και το πέρασμα του από τη Μπάγερν Μονάχου.

«Δε μετάνιωσα τη μεταγραφή μου στη Λίβερπουλ ούτε για ένα δευτερόλεπτο», υπογράμμισε ο Ελβετός άσος, ενώ συνέχισε: «Πολλοί με είχαν ξεγράψει μετά το πέρασμα μου από την Στόουκ και τον υποβιβασμό. Όμως τώρα έχω κατακτήσει με την Λίβερπουλ το Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και πιστεύω στον εαυτό μου. Ταιριάζω στη φιλοσοφία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Τη μεταγραφή μου στη Λίβερπουλ την κέρδισα με τις εμφανίσεις μου στην Στόουκ. Και αυτό ήταν ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου. Ένα μέρος των φιλάθλων με αποκαλεί ήδη θρύλο, εξαιτίας των δυο γκολ που σκόραρα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πέρα από αυτό, θα ήθελα να παίζω περισσότερο. Είμαι χαρούμενος στο Άνφιλντ. Είμαι ένας από τους πιο έμπειρους παίχτες εδώ, έχω την φιλοσοφία του αρχηγού!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ