Σαρωτική η Μπαρτσελόνα, πέρασε από το Ανοέτα η Χετάφε

Ένα βήμα πριν την κορυφή βρίσκεται πλέον η Μπαρτσελόνα μετα τη νίκη της κόντρα στην Σεβίλλη, ενώ η Χετάφε πέτυχε την ανατροπή επί της Σοσιεδάδ και έφυγε με το τρίποντο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της La Liga.

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 4-0

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να επικρατήσει η Μπαρτσελόνα με 4-0 κόντρα στην Σεβίλλη στο «Καμπ Νου».

Ο Σουάρες άνοιξε το σκορ για τους «Μπλαουγκράνα» μόλις στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης και ο Βιδάλ στο 32’ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων για το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ντεμπελέ «κλείδωσε» τη νίκη σημειώνοντας το 3-0, ωστόσο το όνομα του στον πίνακα τον σκόρερ πρόσθεσε και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βρήκε δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 78’ για το τελικό 4-0.

Μια απερίσκεπτη στιγμή στοίχισε στον Ντεμπελέ και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 88’, όταν αντιμίλησε στον διαιτητή.

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις της και πλεον βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 16 βαθμούς, δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χετάφε 1-2

Η Χετάφε πέτυχε την ανατροπή και επικράτησε της Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2-1 στο «Στάδιο Ανοέτα», με τους Βάσκους να μένουν για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να χάσουν έδαφος στη μάχη που δίνουν για την τετράδα.

Παρά το γεγονός ότι η Σοσιεδάδ πήρε προβάδισμα με τον Μερίνο μόλις στο 3ο λεπτό, με κεφαλιά ψαράκι, δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» τη νίκη.

Ο Γιορέντε αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη στο 53’ και άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του, κάτι που άλλαξε το ματς και στο 69’ ο Μάτα με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του.

Η ανατροπή έγινε στο 89ο λεπτό, μετά το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Μαξίμοβιτς με κοντινό πλασέ χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Η επόμενη αγωνιστική (9η)

Παρασκευή, 18/10
Γρανάδα-Οσασούνα (22:00)

Σάββατο, 19/10
Έιμπαρ-Μπαρτσελόνα (14:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια (17:00)
Χετάφε-Λεγκανές (19:30)
Μαγιόρκα-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Κυριακή, 20/10
Αλαβές-Θέλτα (13:00)
Σοσιεδάδ-Μπέτις (15:00)
Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ (17:00)
Μπιλμπάο-Βαγιαδολίδ (19:30)
Σεβίλλη-Λεβάντε (22:00)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ