Σεμέδο: «Ούτε ο Ρονάλντο πίστευε ότι θα επέστρεφα τόσο γρήγορα»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, με αυτό να αποτελεί εκ των κυριοτέρων ειδήσεων για τα Μέσα της χώρας του.

Η εφημερίδα «Record», μίλησε μαζί του με αφορμή την κλήση του, όπου μάλιστα αναφέρει ότι είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο στην αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στο Λουξεμβούργο να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έμεινε έκπληκτος όταν τον συνάντησε του στην πρώτη προπόνηση της Πορτογαλίας.

«Μία από τις συζητήσεις μου με τον Κριστιάνο ήταν ότι μου είπε πως δεν περίμενε να επιστρέψω τόσο γρήγορα κι εγώ του είπα πως ούτε εγώ το περίμενα. Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Δούλεψα για αυτό, για να έχω αυτήν την ευκαιρία και την τύχη. Αποδεικνύεται ότι αν πιστεύεις και θέλεις να κατακτήσεις έναν στόχο, τότε τον πετυχαίνεις και φτάνεις σε αυτόν με δουλειά», ανέφερε αρχικά, ενώ στην ερώτηση για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σημαίνει πολλά. Ήθελα κι εγώ πολύ να κληθώ. Είναι υπερηφάνεια να προπονείσαι δίπλα στον καλύτερο του κόσμου. Είναι προνόμιο που δεν έχουν όλοι οι παίκτες του κόσμου, αλλά είναι επίσης και μια επιβράβευση για τη δουλειά που έχω κάνει με την ομάδα μου. Όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τις προηγούμενες ομάδες μου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ