Σε απολογία ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Σε απολογία κλήθηκε για πρώτη φορά η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League λόγω της κακής συμπεριφοράς που είχαν οι θιώτες φίλαθλοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ.

Η ανάρμοστη συμπεριφορά των φιλάθλων της συνεχίστηκε και μετά το πέρας του αγώνα, αφού φίλαθλοι και αστυνομικές δυνάμεις ” συγκρούστηκαν “.

Δείτε την αναγγελία του Πρωτοβάθμιου Μονομελές Πειθαρχικού Oργάνου της SuperLeague :
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 07-12-18 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 12η αγωνιστική.
ΠΑΕ Λαμία: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/12/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/12/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λαμία-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ