Σε Κροατία και Μαυροβούνιο ο Ολυμπιακός

Το σχέδιο του Ολυμπιακού για μετακόμιση στην Αδριατική Λίγκα είναι σε πλήρη εφαρμογή, με δύο εκ των κορυφαίων διοικητικών παραγόντων της ΚΑΕ, να βρίσκονται από την Κυριακή σε συνεχείς επαφές με τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή.

Ο Γενικός Διευθυντής, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Μπαφές, αφού μίλησαν στο Βελιγράδι με Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν για τις σκέψεις τους και το πλάνο τους για συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ταξίδεψαν σήμερα για το Ζάγκρεμπ, όπου θα έχουν επαφές με τις τοπικές ομάδες, Τσιμπόνα και Τσεντεβίτα. Αύριο (17/04), θα μεταβούν στο Μαυροβούνιο και συγκεκριμένα στην Ποντγκόριτσα, για να μιλήσουν και με τη διοίκηση της Μπουντούτσνοστ, αλλά και να παρακολουθήσουν τον τρίτο τελικό της διοργάνωσης με τον Ερυθρό Αστέρα των Μίλαν Τόμιτς και Στράτου Περπέρογλου.

Στόχος του Ολυμπιακού, είναι να ενημερωθούν ενδελεχώς όλες οι ομάδες για τις προθέσεις του, τα χορηγικά και εμπορικά του πλάνα και την διευθέτηση όλων των λεπτομερειών που χρειάζεται, ώστε να έχουν ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με τους «ερυθρόλευκους», στο ΔΣ των μετόχων της Αδριατικής που θα γίνει τον Μάιο και θα αποφασίσει για το αν θα αλλάξει το καταστατικό και θα δεχθούν την ελληνική ομάδα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχει βρει τρομερά πρόσφορο και αναπτυξιακό έδαφος σε ότι αφορά τα έσοδα που θα έχει από τις εμπορικές συμφωνίες και δεν έχει πλέον πρόβλημα να δεσμευτεί με την Αδριατική για δύο ή και τρία χρόνια.

Οι συζητήσεις των δύο ανδρών, οι οποίοι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την Πέμπτη με γεμάτους «φακέλους» και πολλές διεργασίες, κινούνται σύμφωνα με πληροφορίες σε εξαιρετικό επίπεδο, οι ομάδες εμφανίζονται θετικές στο ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει έτοιμες λύσεις και παρουσιάζει και λεπτομέρειες για το πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις τους στην Ελλάδα, ώστε να μην επιβαρυνθούν οικονομικά. Στην αντίπερα όχθη, γίνεται αντιληπτό, πως η συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» με προοπτική τριετίας, θα εκτινάξει το αγωνιστικό και εμπορικό ενδιαφέρον, ενώ θα δώσει παράλληλα και σε μία ακόμα ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της ΑΒΑ, να προβιβαστεί στη μεγάλη, ώστε να γίνουν οι ομάδες δεκατέσσερις.

Όσο προχωρούν οι συζητήσεις, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αδελφοί Αγγελόπουλοι (από τη στιγμή που οι εκτιμήσεις τους πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο ελληνικό μπάσκετ παρά τις εξαγγελίες της Πολιτείας, επιβεβαιώνονται) στηρίζουν ολοένα και περισσότερο αυτήν τους την απόφασή τους για μετακόμιση στην Αδριατική Λίγκα. Αναφορικά με την συμμετοχή της ομάδας σε κάποιο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή θα γίνει λογικά στην Α2, με άλλο ρόστερ, που θα απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες οι οποίοι και θα τεστάρονται για μελλοντική συμμετοχή τους στο ρόστερ της πρώτης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ