Σε μια λεπτή γραμμή κρίθηκε η πρόκριση για την Άιντραχτ

Χάρης στο σκορ του πρώτου παιχνιδιού και τα δύο εκτός έδρας γκολ, η Άιντραχτ πήρε την νίκη με 2-0 στην Γερμανία απέναντι στην Μπενφίκα και ισοφάρισε το συνολικό σκορ(4-4) παίρνοντας μία πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Φίλιπ Κόστις στο 36’ και Σεμπάστιαν Ρόουντ στο 67’ ήταν οι χρυσοί σκόρερ σε αυτή την δίκαιη επικράτηση.

Η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν υποδειγματική καθώς κράτησε μακριά από την εστία τους παίκτες με αρκετή ποιότητα και ταλέντο της Μπενφίκα.

Στους τέσσερις του θεσμού οι Γερμανοί θα αντιμετωπίσουν την Τσέλσι με τον πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος στις 09/05(22:00) στην Φρανκφούρτη και τον επαναληπτικό μία εβδομάδα αργότερα στο Λονδίνο(09/05, 22:00).

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Άντι Χίτερ): Τραπ, Άμπραχαμ, Χασέμπε, Φαλέτ (90’+2’ Βίλεμς), Ντα Κόστα, Φερνάντες, Ρόντε (86’ Τορό), Κόστιτς, Γκατσίνοβιτς, Γιόβιτς (76’ Πασιένσια), Ρέμπιτς.

Μπενφίκα (Μπρούνο Λάγκε): Βλαχοδήμος, Αλμέιδα (79’ Ζόνας), Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Σάμαρης (70’ Πίτσι), Φέισα, Ζέντσον, Ράφα Σίλβα (72’ Σάλβιο), Ζοάο Φέλιξ, Σεφέροβιτς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ