Σε μπελάδες “μπήκε” ο Κίεραν Τρίπιερ

Σε δύσκολα μονοπάτια μπήκε ο αριστερός αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης  Κίεραν Τρίπιερ. Ο οποίος κατηγορείται για παράνομο στοιχηματιμό .

Ο  Άγγλος επιμένει ότι «σε καμία περίπτωση δεν έχει ποντάρει σε αγώνα που να σχετίζεται με το ποδόσφαιρο ή, να έλαβε κάποια χρήματα προερχόμενα από άλλα στοιχήματα».

Ο διεθνής  βρίσκεται αντιμέτωπος με την αθλητική Δικαιοσύνη σχετικά με στοιχηματισμό τον Ιούλιο του 2019, τον ίδιο μήνα που έφυγε από την Τότεναμ για να υπογράψει στην Ατλέτικο έναντι 20 εκατομμυρίων λιρών.

Στον Τριπιέρ του έχει δοθεί προθεσμία έως τις 18 Μαΐου να απαντήσει. Καθώς τώρα αγωνίζεται στην Ισπανία.  Η  FA πρέπει να απευθυνθεί στη FIFA ώστε αυτή να δώσει την εντολή για απαγόρευση συμμετοχής του στα παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της FA αναφέρει: «Ο Κίεραν Τρίπιερ έχει κατηγορηθεί για παράνομη συμπεριφορά που έχει σχέση με παραβάσεις των κανονισμών στοιχηματισμού της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, κατά την περίοδο 2019. Μέχρι τις 18 Μαΐου έχει διορία να απολογηθεί.»

Η περίπτωση του Τριπιέρ παραβιάζει τους ίδιους κανόνες  με τον Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος είχε δώσει πληροφορίες στοιχηματισμού για τη δική του επόμενη μεταγραφή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή απαγόρευσης συμμετοχής στους αγώνες για τέσσερις μήνες και πρόστιμο 75.000 λιρών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ