Σε νέα αναβολή οδηγείται το “El Clasico”

Μαζικές κινητοποιήσεις ανακοινώθηκαν στην Ισπανία για τις 18 Δεκεμβρίου, συνεπώς το El Clasico οδηγείται σε νέα αναβολή.

Στην Ισπανία ανακοινώθηκε το λεγόμενο «δημοκρατικό τσουνάμι», για τις 18 Δεκεμβρίου, δηλαδή την ημέρα που έχει οριστεί το ισπανικό ντέρμπι. Μάλιστα, οι οργανωτές των κινητοποιήσεων ζήτησαν απο τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να συνεναίσουν στο μήνυμα που θέλουν να περάσουν στους οπαδούς που θα βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά και στον κόσμο που θα παρακολουθήσει τον αγώνα από την τηλεόραση, το μήνυμα είναι το εξής: «Spain, Sit and Talk (Ισπανία, κάθισε και μίλησε»). Ωστόσο, οι δύο ομάδες δεν ανταποκρίθηκαν, καθώς θέλουν να κρατήσουν ουδέτερη στάση. Η μη ανταπόκριση των συλλόγων δεν άρεσε καθόλου στους διαδηλωτές, οι οποίοι προτίθενται να μπλοκάρουν τους δρόμους γύρω απο το Καμπ Νου πριν την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική ημερομηνία του El clasico ήταν στις 26 Οκτωβρίου, όμως υπήρξε αναβολή λόγω των φόβων για επεισόδια στην Καταλονία. Τελικά, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση των δύο ομάδων, αν και εφόσον διεξαχθεί, θα γίνει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 21:00.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ