Σε Ολλανδία και Ιταλία όλα τα βλέμματα

Στην τελευταία (6η) αγωνιστική για την φάση των ομίλων του Champions League, η πρόκριση για κάποιες ομάδες έχει κριθεί, ενώ άλλες θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία.

Group E: Στο Σαν Πάολο, Νάπολι και Γκενκ έρχονται αντιμέτωπες στις 19:55, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη αν θέλουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Γκενκ έχει ήδη αποχαιρετήσει κάθε ελπίδα τόσο για το Champions League όσο και για το Europa League.

Την ίδια ώρα, η Red Bull υποδέχεται την πρωτοπόρο Λίβερπουλ στο Red Bull Αρένα και οι δύο πλευρές θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Λίβερπουλ θέλει να διατηρήσει την πρωτιά του ομίλου, ενώ η Σάλτσμπουργκ θέλει την νίκη που με συνδυασμό την ήττα της Νάπολι θα της δώσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση.

Group F: Η Ίντερ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Μεάτσα στις 22:00. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν προκριθεί ως πρώτοι στην επόμενη φάση, έχουν απουσίες, μεταξύ των οποίων τους Μέσι και Πικέ, που ήταν απόφαση του προπονητή να μην ταξιδέψουν στην Ιταλία.

Την ίδια ώρα, στο Σίνγκαλ Ιντούνα Παρκ, η Μπορούσια Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Σλάβια Πράγας. Οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν την πορεία τους στην Ευρώπη, ωστόσο θέλουν οπωσδήποτε νίκη για να έχουν ελπίδες για την επόμενη φάση του Champions League συνδυαστικά και με το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης. Η Σλάβια Πράγας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρουν καθώς δεν θα συνεχίσει την πορεία της στην Ευρώπη.

Group G: Στο Ολυμπίκ Παρκ, Λυών και Λειψία έρχονται αντιμέτωπες στις 22:00, έχοντας απώλειες. Η Λειψία βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση, σε αντίθεση με την Λυών που η νίκη είναι μονόδρομος.

Η άλλη αναμέτρηση του ομίλου είναι ανάμεσα σε Μπενφίκα και Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης στο Ντα Λουζ στις 22:00.  Η Ζενίτ, η οποία μετρά τέσσερις απουσίες, βρίσκεται στην δεύτερη θέση και επιθυμεί ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Group H: Άγιαξ και Βαλένθια διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Γιόχαν Κρόιφ Αρένα στις 22:00, έχοντας αρκετές απουσίες. Ο Άγιαξ θέλει να διατηρήσει την πρώτη θέση ενώ η Βαλένθια με νίκη θα ανέβει στην κορυφή του ομίλου.

Την ίδια ώρα, η Τσέλσι υποδέχεται την Λιλ στο Στάμφορντ Μπριτζ, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη και σε συνδυασμό με ήττα της Βαλένθια ή ισοπαλία θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Λιλ είναι στην τελευταία θέση και δεν έχει ελπίδες για πρόκριση ούτε στο Europa League.

Αναλυτικά οι αγώνες:

19:55 Νάπολι-Γκενκ

19:55 Red Bull Σάλτσμπουργκ-Λίβερπουλ

22:00 Ίντερ-Μπαρτσελόνα

22:00 Μπορούσια Ντόρτμουντ-Σλάβια Πράγας

22:00 Λυών-Λειψία

22:00 Μπενφίκα-Ζενίτ

22:00 Τσέλσι-Λιλ

22:00 Άγιαξ-Βαλένθια

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ