Σκέψεις της Ρεάλ να μην κατέβει στο πρωτάθλημα! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης διαμαρτύρεται έντονα για την τελευταία φάση του τελικού του Copa Del Rey και μάλιστα κάνουν σκέψεις στην ομάδα να μην «κατέβουν» στο πρωτάθλημα της Liga Endesa!

Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια του τελικού στο «WiZink Center» αλλά οι Μαδριλένοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα με αφορμή την τελευταία φάση. Συγκεκριμένα ο Άντε Τόμιτς προσπάθησε να αφήσει τη μπάλα στο καλάθι με ανάποδο layup, ο Ράντολφ έκανε το στοπ, αλλά οι διαιτητές, και αφού έκαναν χρήση του Instant Replay θεώρησαν ότι η μπάλα είχε χτυπήσει πρώτα στο ταμπλό.

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλους τους ιθύνοντες της Ρεάλ, παρά το γεγονός ότι στην προηγούμενη φάση δεν είχε καταλογιστεί κραυγαλέο αντιαθλητικό φάουλ του Ράντολφ πάνω στον Σίνγκλετον. Όπως ανέφερε ραδιοφωνική εκπομπή το βράδυ της Κυριακής, στη Ρεάλ κάνουν σκέψεις ακόμα και αποχώρησης από το πρωτάθλημα εάν και εφόσον δεν παραδεχθούν δημόσια οι διαιτητές το λάθος τους: «Είναι γαμ…η κλοπή» έλεγε ο Φελίπες Ρέγιες, ενώ στη συνέντευξη Τύπου του τελικού, ο διευθυντής της Ρεάλ, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, ανέφερε: «Είναι η δεύτερη χρονιά που γίνεται τέτοιο λάθος σε βάρος της Ρεάλ. Οι διαιτητές χρησιμοποίησαν το Instant Replay και αν δεν είδαν ότι ήταν καθαρό μπλοκ, τότε κάτι πηγαίνει λάθος…»

Δείτε την τελευταία φάση για την οποία διαμαρτύρεται η Ρεάλ:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ