Σκληρή απάντηση του Άρη για την πειθαρχική δίωξη από την ΕΠΟ

Δίωξη στην ΠΑΕ Άρης άσκησε ο εισαγγελέας ποδοσφαίρου Γιώργος Λαΐνης. Ο λόγος λόγος είναι ότι οι κίτρινοι φέρονται να μην έχουν καταβάλει εμπρόθεσμα τα χρήματα για τους διαιτητές των αγώνων του Οκτωβρίου.

Οι “κιτρινόμαυροι” κινδυνεύουν με αφαίρεση ενός βαθμού από το πρωτάθλημα και πρόστιμο ίσο με το ποσό που οφείλει, αν δεν το εξοφλήσουν στις επόμενες 30 ημέρες από την έκδοση της απόφασης.

Οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν πως σήμερα (23/10) πληρώθηκε η διαιτησία του αγώνα της Κυριακής και πέρασε στην αντεπίθεση κατά της ΕΠΟ, απαντώντας:

“Δεν υφίσταται κανένα θέμα όσον αφορά τη δίωξη. Η ΠΑΕ Αρης πληρώνει κανονικά τη διαιτησία κάθε αγώνα την εβδομάδα πριν το παιχνίδι και όχι ένα μήνα πριν όπως θέλουν οι κύριοι της ΕΠΟ. Κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος. Αν το πρόβλημα είναι ο Αρης που οι διαιτητές ήταν επί μήνες απλήρωτοι, τότε ας μας το πουν από την ΕΠΟ να βάλουμε πλάτη. Απορούμε πραγματικά πως ο κ. Θεοφίλου παραμένει στη θέση του όμως. Κάνει επιλεκτικά τη δουλειά του, αγνοώντας, σκάνδαλα όπως αυτό με την Travel Plan, όπου καταχράστηκαν 3.5 εκατ. ευρώ. Τσιμουδιά γι αυτά”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ