Σκοράρει ο Πογμπά, νικάει η Γιουνάιτεντ

Με δυο εύστοχες εκτελέσεις του Πογκμπά, η Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ και παραμένει στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πογκμπά στο 19’ άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα μπορούσαν να είχαν αυξήσει τα τέρματά τους, αλλά στάθηκαν άτυχοι.

Τα «Σφυριά» στα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν καταιγιστικά και πέτυχαν το 1-1 έπειτα από κοντινή προβολή του Άντερσον, παρότι ο Ντε Χέα πρόλαβε να βάλει τα χέρια του, χωρίς όμως να αποσοβήσει το γκολ.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 80’ με το δεύτερο πέναλτι της αναμέτρησης , με τον Γάλλο μέσο να νικά για δεύτερη φορά τον Φαμπιάνσκι.

Σκόρερ: 19’ πεν., 80’ πεν. Πογκμπά

Κίτρινες: Μάτα – Φρέντερικς

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Ρόχο (75’ Περέιρα), Πογκμπά, Φρεντ, Λίνγκαρντ, Μάτα (55’ Ράσφορντ) Μαρσιάλ, Λουκάκου (75’ Γκρίνγουντ)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ζαμπαλέτα (76’ Φρέντερικς), Μπαουλμπενά, Ογμπόνα, Μαζουακού, Νόμπλε, Ράις, Σνόουγκρας, Άντερσον, Λανθίνι (63’ Ντανγκανά), Τσιτσαρίτο (73’ Αντόνιο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ