Σκόνταψε ο ΟΦΗ – Πρώτος βαθμός για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το καλό σερί ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ αφού μετά τις νίκες με Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και Νίκη Βόλου για το κύπελο, έφερε λευκή ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν  τον πρώτο της βαθμό μετά από 9 ολόκληρες αγωνιστικές παραμένοντας ωστόσο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι Κρητικοί  δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τα αρκετά λάθη που έκανε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο χώρο του κέντρου. Ειδικότερα στο α’ μέρος οι ασπρόμαυροι είχαν την πρωτοβουλία και την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν το δρόμο για την εστία του Χουάντερσον.

Στο β’ μέρος ο ΟΦΗ φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις αλλά και ιδέες. Ο Γιάννης Μαντζουράκης παρέταξε σωστά τον Απόλλωνα ενώ μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις (69’ και 88’) απείλησε τον ΟΦΗ τον οποίο έσωσε ο Στρέζος.

Όσο το ματς έφτανε στο τέλος και ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο παίκτες όπως ο Ντίνας, ο Βουό και ο Νέιρα ο ΟΦΗ πίεζε και προσπαθούσε να βρεί το γκολ που θα του έδινε τρεις πολύτιμους βαθμούς, όμως οι λάθος τελικές επιλογές και η καλή λειτουργία της αμυντικής γραμμής του Απόλλωνα διατήρησαν το 0-0.

Ένα σκορ που αφήνει πικρή γεύση στους γηπεδούχους, αφού ήθελαν να συνεχίσουν το καλό σερί που άρχισαν μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία στο ΑΕΛ FC Arena. Από την αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Μαντζουράκη φεύγουν απόλυτα ικανοποιημένοι μετά τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα που ίσως τους ανεβάσει την αυτοπεποίθηση για την πολύ δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λούκιτς, Οριουέλα, Κύργιας, Χουάντερσον

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Νάστος (64’ Βουό), Παπάζογλου, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης (64’ Ντίνας), Αραβίδης (80’ Νέιρα).

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Μαντζουράκης): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Οριουέλα, Γκίνο, Τριάδης (82’ Ακόστα), Ντούρσο (91’ Τζανετόπουλος), Λούκιτς, Μπερντινέλι (61’ Σικαμπάλα), Κονέ, Μάντζιος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ