Σλούκας: ”Γι’ αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό”

Παραμονές του αγώνα της Φενερμπαχτσέ με τον Ολυμπιακό ο Κώστας Σλούκας παραχώρησε συνέντευξη στο ελληνόφωνο τμήμα του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TRT. Και αν δεν ήταν η πρώτη φορά, ήταν σίγουρα μία από τις ελάχιστες που αναφέρθηκε τόσο καθαρά στο λόγο για τον οποίον δεν θέλησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους “ερυθρόλευκους” το καλοκαίρι του 2015  και προτίμησε να υπογράψει στη Φενέρ.

«Είμαι φιλόδοξος και όχι φιλοχρήματος. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και αυτό που κάνω. Τώρα για το τι με έπεισε να έρθω εδώ, αρχικά ήταν η συζήτηση με τον κόουτς του Ολυμπιακού, που εγώ ήθελα κάτι παραπάνω από άποψη ρόλου. Ο Βασίλης (Σπανούλης) διένυε μια από τις καλύτερες περιόδους του τότε και ο κόουτς θεώρησε ότι ο ρόλος που είχα τότε ήταν αρκετός. Στη συνέχεια ήρθε ο κόουτς Ομπράντοβιτς και με κέρδισε με αυτό που μου είπε. Μου είπε ότι μαζί με τον Μπόμπι Ντίξον θα είμαστε οι πλέι μέικερ με τους οποίους θέλει να πορευτεί. Δεν μιλήσαμε για χρήματα. Του είπα ότι θα έρθω στην ομάδα σου, αλλά θέλω να παίξω. Η απάντησή του ήταν “ναι, θα παίξεις”. Όταν ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης σου δείχνει τέτοια εμπιστοσύνη, τότε όλα τα υπόλοιπα είναι απλά».

Ο Σλούκας μίλησε με πολύ θερμά λόγια και με μεγάλο σεβασμό για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίον χαρακτήρισε διάνοια: «Μου έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι στο παιχνίδι και τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο ζωής στην Τουρκία και τη Φενερμπαχτσέ, ωστόσο δεν αποκάλυψε τι σκέφτεται να κάνει μόλις λήξει το συμβόλαιό του με αυτήν.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Κώστα Σλούκα, στο TRT στην οποία είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ