Σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο η Παναγιώτα Ακριβούλη της ΑΕΛ

Μάχη για τη ζωή της δίνει η παίκτρια της ΑΕΛ Παναγιώτα Ακριβούλη. Η 18χρονη τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Λάρισα, στη συμβολή των οδών Βόλου και Καραμανλή το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν οδηγώντας το μηχανάκι της συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Ανακοίνωση για γρήγορη ανάρρωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, δηλώνοντας ότι θα είναι στο πλευρό της ότι και αν χρειαστεί:

Σύσσωμη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας, μέλη, διοίκηση, προπονητές και αθλητές, ευχόμαστε στην Παναγιώτα Ακριβούλη, αθλήτρια ποδοσφαίρου της γυναικείας ομάδας μας, να βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει μετά το σοβαρό ατύχημα της περασμένης Δευτέρας.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί της και είμαστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρει. Η οικογένεια της ΑΕΛ θα είναι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ