Σοβαρός τραυματισμός 18χρονου ταλέντου της Λίβερπουλ

Με βαρύ τραυματισμό στο γόνατο αποχώρησε από το φιλικό με την Τρανμίρ, ο νεαρός άσος της Λίβερπουλ, Πολ Γλέιτζελ.

Ο Γκλέιτζελ είχε προλάβει να αγωνιστεί μόλις 12 λεπτά, όταν σε ανύποπτο χρόνο του “γύρισε” το γόνατο και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και στη συνέχεια για εξετάσεις. Από αυτές θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού και ο χρόνος που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του.

Πάντως ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε τους έντονους φόβους του για… τα χειρότερα, δηλαδή ρήξη μηνίσκου ή χιαστού. Όταν μιλάμε για σοβαρούς τραυματισμούς, αυτοί οι δύο αποτελούν το φόβητρο για κάθε παίκτη και κάθε προπονητή. Ωστόσο, όπως και να ‘χει, ο Γερμανός κόουτς τον περιμένει να επιστρέψει και να επανενταχθεί στην πρώτη ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε για τον συμπατριώτη του: “Δυστυχώς ο Paul Glatzel τραυματίστηκε σοβαρά, είναι πολύ κρίμα. Πρόκειται για ένα εξαίρετο παιδί, εξαίρετο παίκτη, απίστευτο. Την εβδομάδα που τον είδαμε ήδη βοηθήθηκε αρκετά, οπότε όταν επιστρέψει θα είναι στην ομάδα, αφού μου αρέσουν όσα βλέπω από εκείνον”.

Μιλάμε για ένα παιδί με πολύ καλή πορεία στις μικρότερες ηλικιακά ομάδες των “κόκκινων”, το οποίο είχε δουλευτεί εδώ και χρόνια με στόχο την προαγωγή του στην πρώτη ομάδα. Πέρυσι, με την ομάδα U18 κέρδισαν το FA Youth Cup, ενώ σκόραρε συνολικά 28 φορές.

Έπεισε τον Κλοπ ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ, αλλά  η ατυχία τού “χτύπησε την πόρτα”. Βέβαια, αν φανεί δυνατός θα επιστρέψει και ευελπιστούμε ότι θα τον δούμε σύντομα στο “Άνφιλντ”, στα μεγάλα σαλόνια της Premier League.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ