Σούπερ Κάλιαρι έκανε πάρτι απέναντι στην Φιορεντίνα, ήττα για Ρόμα στην Πάρμα

Ασταμάτητη η Κάλιαρι , έριξε “πεντάρα” στην Φιορεντίνα. Νίκη και για την Λάτσιο κόντρα στην Λέτσε (4-2). Κόλλησαν στο μηδέν Σαμπντόρια και Αταλάντα, όπως και η Ουντινέζε με την ΣΠΑΛ. Ήττα για την Ρόμα στην έδρα της Πάρμα με 2-0, για την 12η αγωνιστική της Σέριε Α.

Κάλιαρι – Φιορεντίνα 5-2
Απίθανη η Κάλιαρι, κέρδισε στη Σαρντέγκνα Αρένα, την Φιορεντίνα με 5-2.

Το σκορ άνοιξε ο Ρογκ στο 17′ (1-0). Ο Φάμπιο Πισακάνε έκανε το 2-0 στο 26′ και ο Σιμεόνε στο 34′ το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η Κάλιαρι έφτασε και σε τέταρτο τέρμα με τον Ζοάο Πέδρο στο 54′ (4-0). Το 5-0 έκανε λίγα λεπτά αργότερα στο 65′ ο Ναϊνγκολάν. Δεύτερο γκολ για τον Βέλγο στο φετινό πρωτάθλημα, ο οποίος είχε και τρεις ασίστ στην αναμέτρηση.

Η Φιορεντίνα το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει σε 5-2 με τον Βλάχοβιτς να σκοράρει στο 75′ και στο 87′.

Λάτσιο – Λέτσε 4-2
Σε ένα ανοιχτό ματς και από τις δύο ομάδες η Λάτσιο πήρε τους τρεις βαθμούς.

Ο Κορέα άνοιξε το σκορ για τους Λατσιάλοι στο 30′. Η ομάδα της Λέτσε ισοφάρισε στο 40′ με τον Λαπαντούλα σε 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 62′ έβαλε μπροστά την ομάδα από τη Ρώμη κάνοντας το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, καθώς ο Μπαπακάρ αστόχησε σε πέναλτι στο 67′.

Ο Ιμόμπιλε στο 77′ έκανε το 3-1 για την Λάτσιο και ο Κορέα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 στο 80′. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε με γκολ του ο Λα Μαντία στστο 85′.

Σαμπντόρια – Αταλάντα 0-0

Έναν υπερπολύτιμο βαθμό, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για την συνέχεια, πήρε η Σαμπντόρια στην έδρα της κόντρα στην Αταλάντα.

Η ομάδα από την Γένοβα βρίσκεται στην 18η θέση με 9 βαθμούς. Η Αταλάντα παραμένει σε ευρωπαϊκή τροχιά, καθώς βρίσκεται 6η με 22 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες επιθετικά, με το τελικό 0-0 να μοιάζει δίκαιο.

Ουντινίζε – ΣΠΑΛ 0-0

Στο μηδέν κόλλησαν οι δύο ομάδες, σε ένα παιχνίδι με ρυθμό, καλές στιγμές, όμως χωρίς γκολ. Η ισοπαλία αυτή αφήνει την Ουντινέζε στους 14 βαθμούς και την 12η θέση της βαθμολογίας, από την άλλη η ΣΠΑΛ παραμένει στην προ τελευταία θέση με 8.

Πάρμα – Ρόμα 2-0

Μεγάλη νίκη για την Πάρμα στην έδρα της, απέναντι στην Ρόμα με 2-0. Στην 8η θέση ανέβηκε η Πάρμα με 17 βαθμούς. Η Ρόμα βρίσκεται στην 6η θέση με 22.

Ο Σπροκάτι άνοιξε το σκορ στο 68′. Την νίκη σφράγισε ο Κορνέλιους στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, στο 90+3′ γράφοντας το τελικό 2-0.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ