Στάθηκε στο ύψος του και γύρισε τον αγώνα

Για τα προκριματικά του Champions League ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τη Σπαρτάκ Μόσχας. Ο αγώνας ήταν δυνατός και οι Ρώσοι έκαναν πολλά σκληρά φάουλ. Πέρα από αυτό προηγήθηκαν χάρη στα γκολ των Popov και Promes. Ο ΠΑΟΚ γύρισε τον αγώνα με σκόρερ τους Πρίγιοβιτς, Λημνιό και Πέλκα. Στο 69′ ο Promes έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλντι αλλά ο Πασχαλάκης τον σταμάτησε. Πλέον όλα παραμένουν ανοιχτά για τον επαναληπτικό στην Μόσχα.

ΑΓΩΝΑΣ:
Το πρώτο σουτ και γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 7′ από τον Popov. Η Σπαρτάκ κυκλοφόρησε την μπάλα και ο Popov βρέθηκε αμαρκάριστος στο όριο της περιοχής και έκανε το 0-1.

Η πρώτη ευκαρία για τον “δικέφαλο” έγινε στο 14′. Ο Πέλκας έβγαλε κάθετη για τον Πρίγιοβιτς και ο Σέρβος σούταρε αλλά χωρίς δύναμη.

Στο 16′ ο Promes σούταρε και η μπάλα άλλαξε πορεία από την παρέμβαση του Χατσερίντι. Ο Πασχαλάκης σε πρώτο χρόνο έδιωξε αλλά η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Σε δεύτερο χρόνο έδιωξε την μπάλα όμως είχε περάσει την γραμμή και έτσι σημειώθηκε το 0-2.

Ο Πέλκας στο 21′ προσπάθησε να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ αλλά ο Maksimenko δεν αιφνιδιάστηκε.
Στι 27′ ο Πέλκας έκανε το πλασέ όμως ο Maksimenko απόκρουσε θεαματικά.

Ο Zobnin στο 28′ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλντι. Εκτελεστής και σκόρερ ο Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ πήρε κατοχή και γύριζε την μπάλα. Στο 27′ ο Μάτος από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στο σημείο του πέναλντι όπου ήταν ο Λημνιός και πλάσαρε για το 2-2.

Παρόμοιο σκηνικό και στο 44′. Πάλι γύρισμα του Μάτος αλλά αυτή την φορά στο πρώτο δοκάρι. Ο Maksimenko έχασε την μπάλα και ο Πέλκας σε άδειο τέρμα έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Ο Promes στο 50′ έκανε το πλασέ στην κίνηση από το όριο της μικρής περιοχής αλλά ο Πασχαλάκης έκανε επίδειξη αντανακλαστικών και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 65′ ο Πέλκας έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και βγήκε μόνος του. Παραλίγο να σκοράρει απέναντι από τον Maksimenko αλλά η μπάλα πέρασε ακριβώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Ο Χατσερίντι στο 69′ τράβηξε τον Luis Adriano μέσα στην περιοχή και δόθηκε πέναλντι. Ο Promes εκτέλεσε το πέναλντι και ο Πασχαλάκης με την βοήθεια  του δοκαριού και έπειτα της άμυνας δεν δέχτηκε το γκολ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίσιο (Σάκχοφ 84′), Πέλκας, Λημνιός (Ζαμπά 79′) , Ελ Καντουρί (Ουάρντα 61′), Πρίγιοβιτς

Σπαρτάκ Μόσχας: Maksimenko, Eshchenko, Gigot, Bocchetti (Rasskazov 92′) , Kombarov, Zobnin, Fernado, Popov (Timofeev 64′), Lomovitskiy, Promes, Luis Adriano (Ze luis 77′)

Σκόρερ: Πρίγιοβιτς 28′, Λημνιός 37′, Πέλκας 44’/Popov 7′, Promes 16′
Κάρτες: Ελ Καντουρί 58′, Χατσερίντι 69′, Μαουρίσιο 77′  /Gigot 19′, Ζobnin 40, Lokovitskiy 71′

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ