Στα ημιτελικά η Αλγερία

Στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα η Αλγερία αναδείχθηκε νικήτρια μέσα από την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι(4-3,1-1 η κανονική διάρκεια) και πήρε αυτή το χρυσό εισιτήριο για τα ημιτελικά έναντι της Ακτής Ελεφαντοστού.

Το σκορ άνοιξαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι Αλγερινοί με την συμπλήρωση 20 λεπτών με προσωπικό τέρμα του Φεγκούλι.

Στο 48′ είχαν την μεγάλη ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματα τους και να θέσουν τις βάσεις για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, όμως ο Μπουνέντζαχ δεν εκτέλεσε εύκολα το κερδισμένο πέναλτι καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Γκμπόουο.

Η ισοφάριση για την ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού ήρθε στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Κοντίτζα κατάφερε να βρει δίχτυα έπειτα από ασσίστ του Γουίλφριντ Ζαχά.

Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση και στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου με 4-3 οι Αλγερινοί πανηγύρισαν την πρόκριση.

Για ένα εισιτήριο τώρα στον τελικό του θεσμού θα αναμετρηθεί η Αλγερία με την Νιγηρία στις 14 του Ιούλη και ώρα 22:00.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ