Στα πέναλτι η Μοντερέι, πήρε την 3η θέση στο Κύπελλο Συλλόγων

Η Μοντερέι αντιμετώπισε την Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου, παίρνοντας τη νίκη στα πέναλτι με 3-2 (κανονική διάρκεια 2-2), στον “μικρό τελικό” για την 3η θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Κατάρ.

Η Μοντερέι αποκλείστηκε από την Λίβερπουλ στα ημιτελικά, με σκορ 2-1 με τέρμα του Φιρμίνιο στο 90ο λεπτό. Από την άλλη πλευρά η Αλ Χιλάλ έμεινε εκτός από την Φλαμένγκο, καθώς είχε ηττηθεί με 3-1.

Η Αλ Χιλάλ κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 35′. Ο Αλ Σαράνι βρήκε χώρο και έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Εντουάρντο πετάχτηκε και με καρφωτή κεφάλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Σαουδάραβες είχαν ακόμα δύο καλές ευκαιρίες, με τον Εντουάρντο να πιάνει ξανά κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή στο 40′, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, η ομάδα του Λουτσέσκου έφτασε μια ανάσα από το 2-0, ωστόσο ο Καρντίν δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Μοντερέι σε τετ α τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55′ η Μοντερέι έκανε το 1-1. Μετά από σέντρα, αρχική κεφαλιά προς τα πίσω του Ζαλντιβάρ και στην συνέχεια του Ουρέτα, ο Γκονσάλες με κεφαλιά εκ νέου πέτυχε το τέρμα για την Μοντερέι.

Οι Μεξικανοί, πέντε λεπτά αργότερα (60′) έκαναν την απόλυτη ανατροπή. Ο Μέζα έφυγε στην κόντρα, άνοιξε για τον Ζαλντιβάρ, εκείνος πάτησε περιοχή και γύρισε ιδανικά για τον Μέζα που μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου έβγαλαν αντίδραση και έφεραν το ματς στα ίσα και πάλι. Στο 66ο λεπτό, ο Γκομίς με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Εντουάρντο, έκανε το 2-2.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι, μετά το 2-2 στην κανονική διάρκεια.

Ο Γκομίς ευστόχησε στο πρώτο πέναλτι για την Αλ Χιλάλ, με τον Γκονσάλες να απαντά για την Μοντερέι (1-1).

Ο Τζιοβίνκο έκανε το 2-1 για τους Σαουδάραβες, αλλά ο Μεντίνα ευστόχησε και αυτός με την σειρά του κάνοντας το 2-2.

Ο Εντουάρντο έχασε το τρίτο πέναλτι για την Αλ Χιλάλ και ο Φούνες άρπαξε την ευκαιρία και με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 3-2 για την Μοντερέι.

Ο Γιανγκ Χιουν Σου σκόραρε στο τέταρτο πέναλτι της Αλ Χιλάλ και σε συνδιασμό με το χαμένο πέναλτι στην συνέχεια από το Βάσκεζ, το σκορ ήταν στο 3-3.

Ο Κανό ανέλαβε την εκτέλεση του πέμπτου πέναλτι για την ομάδα του Λουτσέσκου και αστόχησε. Ο τερματοφύλακας των Μεξικανών Καρντένας ανέλαβε το τελευταίο πέναλτι για την ομάδα και ευστόχησε, δίνοντας την νίκη στην Μοντερέι και την 3η θέση στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Μοντερέι (Αντόνιο Ρικάρντο Μοχάμεντ): Καρντένας, Λαγιούν, Μπασάντα, Βάσκεζ, Γκουτιέρες, Τζόναθαν Γκονσάλες, Αρτούρο Γκονσάλες (85′ Μεντίνα), Ουρέτα, Μέγια (72′ Πιζάρο), Ζαλντιβάρ Καβιέντες (68′ Φούνες).

Αλ Χιλάλ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Αλ Μουγιούφ, Αλ Μπουράκ, Γιανγκ, Αλμπουλαχί, Αλ Σαράνι, Οτάουφ (74′ Κανό), Κουέγιαρ (63′ Μπάμπιρ), Εντουάρντο, Τζιοβίνκο, Αλ Νταουσαρί, Κάρμπιν (60′ Γκομίς).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ