Στα υπόψιν του Ολυμπιακού Γκαρσία, Βέλεθ και Μπρούνο

Ο Ολυμπιακός σταθερά έχει στραμμένο το βλέμμα του και στο ελληνικό πρωτάθλημα αναζητώντας καλές περιπτώσεις παικτών που έχουν ξεχωρίσει στη Super League.

Στη λίστα των «ερυθρόλευκων» παραμένουν οι Ματέο Γκαρσία, Φραν Βέλεθ και Μπρούνο Φελίπε.

Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι δανεικός από τον Άρη στη Λας Πάλμας, ο 28χρονος Ισπανός στόπερ δεσμεύεται με τους Θεσσαλονικείς μέχρι το 2020, ενώ ο 25χρονος Βραζιλιάνος του Ατρομήτου είναι δανεικός από την αυστριακή Λιντς.

Ο Γκαρθία και ο Μπρούνο έχουν το ντεσαβαντάζ να μη διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο, αν και ο πρώτος λόγω ηλικίας μπορεί να καλύψει μια από τις τρεις θέσεις νέων, ενώ βασικό μειονέκτημα του Βέλεθ είναι οι μυϊκοί τραυματισμοί που βγάζει.

Καμία από τις τρεις αυτές περιπτώσεις δεν έχει προχωρήσει σε επίπεδο επαφών, αφενός μεν επειδή το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και κανείς εξ αυτών δεν μένει ελεύθερος, αφετέρου δε γιατί προφανώς στη λίστα που έχει δημιουργήσει ο Πέδρο Μαρτίνς υπάρχει σειρά προτεραιότητας με παίκτες που ενδιαφέρουν περισσότερο και λιγότερο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ