Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Σιμάνσκι

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ έφτασε ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος βρίσκεται εδώ από το βράδυ της Δευτέρας και αύριο Τρίτη (14/1) αναμένεται να περάσει ιατρικά και να ντυθεί στα “κιτρινόμαυρα”.

Ο 24χρονος διεθνής Πολωνός αμυντικός μέσος, θα αποκτηθεί ως δανεικός (με οψιόν αγοράς) από τη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι και θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση της ομάδας για τον Γενάρη.
Ο Σιμάνσκι γεννήθηκε στο Κράσνικ και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπελχάτοβ.

Το 2016 τον απέκτησε η Γιαγκελόνια και το 2017 μετακινήθηκε στη Βίσλα Πλοκ. Πριν από ένα χρόνο – τον Ιανουάριο του 2019 – τον απέκτησε η Αχμάτ Γκρόζνι αντί 1.500.000 ευρώ.

Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε μόλις τέσσερις φορές στο ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ την περυσινή εννιά. Είναι μέλος της εθνικής Πολωνίας και πιθανότατα θα βρίσκεται στην τελική αποστολή για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ