Στην Αλαβές ο Χοσέλου

Παίκτης της Αλαβές θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Χοσέλου.

Επιστροφή στην Primera Division μετά από 2 χρόνια και τη θητεία του στη Λα Κορούνια για τον Χοσελού. Ο 29χρονος επιθετικός μετακομίζει στην Αλαβές, που ανακοίνωσε την απόκτησή του από τη Νιούκαστλ.

Ο Ισπανός φορ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Θέλτα, ενώ το 2009 μετακινήθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αγωνίστηκε μόλις μία φορά με την πρώτη ομάδα της «βασίλισσας». Το 2012 μετακόμισε στη Γερμανία, όπου φόρεσε τις φανέλες της Χοφενχάιμ, της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, του Αννόβερου, ενώ το 2015 πήγε στη Στόουκ και το 2017 αποκτήθηκε από τη Νιούκαστλ.

Η Αλαβές  βλέπει στο πρόσωπό του τον σκόρερ που της έλειπε την περσινή χρονιά. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο νεοαποκτηθείς στράικερ έχει πετύχει συνολικά 85 γκολ στη 9ετή καριέρα του, νούμερο που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γκαριτάνο, τον προπονητή των “Μπαμπαχόροθ”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ