Στην Α1 ο Ερμής Αγιάς!

Ο Ερμής Αγιάς είναι η ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α1 ανδρών τη σεζόν 2019-20. Στην εκδήλωση της κλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ενημέρωσε πως σήμερα το πρωί (Δευτέρα, 19/8) συνεδρίασε η Επιτρoπη της Ομοσπονδίας και αποφάσισε ομόφωνα την άνοδο του Ερμή.

Έδρα της ομάδας της Θεσσαλίας θα είναι η Λάρισα. Συγκεκριμένα, ο Ερμής θα αγωνίζεται στο κλειστό της Νεάπολης και θα μετανομαστεί σε Larisa BC, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Βασίλης Φραγκιάς αναλαμβάνει προπονητής, στη θέση του Κώστα Κεραμιδά που είχε προσληφθεί στις αρχές του καλοκαιριού.

Η ομάδα της Λάρισας και ο Κόροιβος Αμαλιάδας είχαν καταθέσει φάκελο υποψηφιότητας για την κενή θέση στην Basket League και η πρώτη επικράτησε στην ψηφοφορία της πενταμελούς επιτροπής, από τρία μέλη της ΕΟΚ (Τσαγκρώνης, Αλεξόπουλος, Μαρκάκης) και δύο του ΕΣΑΚΕ (Μήλας, Ελληνιάδης).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ