Στην Βαρκελώνη με στόχο την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αντιμετωπίσει απόψε (11/1 – 22:00) τη Μπαρτσελόνα εκτός έδρας για την 18η αγωνιστική της Euroleague, σ’ένα παιχνίδι που οι “πράσινοι” χρειάζονται τη νίκη.

Το “τριφύλλι” έχει μπροστά του δύσκολο πρόγραμμα έχοντας τρεις διαδοχικούς αγώνες εκτός έδρας αρχής γενομένης με την αρκετά δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στη Μπαρτσελόνα που αυτή τη περίοδο είναι αρκετά φορμαρισμένη κι έπειτα κόντρα στις Ζαλγκίρις Κάουνας και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το έργο των “πράσινων” ωστόσο στο ματς κόντρα στους μπλαουγκράνα μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς το τριφύλλι θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Κιθ Λάνγκφορντ και Θανάση Αντετοκούμπο γι’ακομα ένα παιχνίδι και μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνει και η έλευση του Σον Κιλπάτρικ.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί πλήρης και θέλει να διατηρήσει το σερί νικών της έχοντας ήδη τέσσερα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα έχοντας ένα ρεκόρ 10-7 και βρίσκεται εδραιωμένη στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ