Στην Θεσσαλονίκη ο Ντουάρτε

Ενισχύει την μεσαία γραμμή ο Άρης, αφού ολοκλήρωσε την δεύτερη μεταγραφή του στην καλοκαιρινή περίοδο, μετά τον Σούντγκρεν.

Ο Λερίν Ντουάρτε έμεινε ελεύθερος από την Χέρακλες, στην οποία αγωνιζόταν από το 2016 και συμφώνησε με τον Άρη, στον οποίο θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια. Η περίπτωσή του ήταν ακριβή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία έκανε την υπέρβαση.

Ο 29χρονος μέσος θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη από μέρα σε μέρα, ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ο διεθνής Ολλανδός έχει μεγάλη εμπειρία, αφού εκτός από την Χέρακλες, έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Σπάρτα Ρότερνταμ, Άγιαξ, Χέρενφεν και Μπρέντα, ενώ έχει παίξει σε όλες τις εθνικές Ολλανδίας κάτω 21 και δύο φορές κλήθηκε ανδρών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ