Στην κορυφή του κόσμου η Ιταλία

Παγκόσμια πρωταθλήτρια για τέταρτη φορά στην ιστορία της και για δεύτερη φορά επί ασιατικού εδάφους αναδείχτηκε η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών της Ιταλίας. Οι Ίβηρες έφυγαν για τέταρτη φορά ηττημένοι στους έξι τελικούς που έχουν πάρει μέρος.

 

Η «Σετεμπέλο» επικράτησε με 10-5 της Ισπανίας πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Γκουανγκζού.

Χάρη στο επιμέρους 6-2 σκορ σε δεύτερη και τρίτη περίοδο, οι παίκτες του Καμπάνια ξέφυγαν με 8-4 μπαίνοντας στο τελευταίο οκτάλεπτο, και διατήρησαν το διπλάσιο προβάδισμα τους στα εναπομείναντα λεπτά για το τελικό 10-5.

Θυμίζουμε πως η Ιταλία άφησε εκτός την Εθνική μας ομάδα, στην προημιτελική φάση, νικώντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με 7-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 1-3, 1-2

Ισπανία (Νταβίντ Μαρτίν): Πινέδο, Μούνιαριθ 1, Γκρανάδος, Ντελ Τόρο, Καμπάνας, Λαρούμπε, Μπαρόσο, Φερνάντεζ, Ταχούλ, Περόνε 2, Μάγιαρακ 2, Μπούστος, Λόριο.

Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντε Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Λουόνγκο 2, Φιλιόλι 1, Ντι Σόμα, Βελότο, Ρεντσούτο 1, Ετσενίκε 1, Φιγκάρι, Μποντέγκας 1, Αϊκάρντι 1, Ντόλτσε 2, Νικόσια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ