Στην κορυφή του ομίλου και μόνη της η Ρεάλ

Η 5η αγωνιστική του G ομίλου περιελάμβανε τους εξής αγώνες, Ρόμα-Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βικτόρια Πλζεν. Οι νικητές των παιχνιδιών πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης και τρίτης θέση αντίστοιχα.

Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρήθηκαν με φόντο την πρώτη θέση του ομίλου. Μεγάλη νικήτρια και πρωτοπόρος του ομίλου είναι η “βασίλισσα” καθώς επικράτησε με 0-2. Δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετά ώστε να δώσουν την νίκη στους Ισπανούς. Αρχικά ο Bale στο 47′ έβαλε μπροστά την Ρεάλ. Ο Lucas στο 59′ έκανε το 0-2 και έτσι η ομάδα του πήρε την νίκη στον αγώνα.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχτηκε τη Βικτόρια Πλζεν και χρειαζόταν έστω την ισοπαλία ώστε να κλειδώσει την τρίτη θέση του ομίλου που οδηγεί στο Europa League. Αυτό το αποτέλεσμα δεν ήρθε ποτέ. Το τελικό 1-2 δίνει προς το παρόν την τρίτη θέση στην Πλζεν. Η ΤΣΣΚΑ άνοιξε το σκορ στο 10′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Vlasic. H Πλζεν έχασε την ευκαιρία στο 44′ να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο με τον Prochazka να μην καταφέρνει να στείλει την μάλα στα δίχτυα από τα έντεκα βήματα. Όμως στο 56′ ο ίδιος τα κατάφερε και ισοφάρισε. Το έργο ολοκλήρωσε στο 81′ ο Hejda.

G group
1. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 12β
2. ΡΟΜΑ                         9β
3. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ 4β
4. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ    4β

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ