Στην μεταγραφική λίστα της Ρόμα ο Κλάιφερτ και ο Μπεράρντι

Ο Τζάστιν Κλάιφερτ δεν αποκλείει τον Ντομένικο  Μπεράρντι να μετακομίσει στην Ρόμα καθως ο ένας θα παίζει  από τα αριστερά και ο άλλος δεξιά . Με τον Ιταλικό σύλλογο να θέλει δυο εξωτερικούς επιθετικούς για να βοηθήσουν  στην επίθεση και να αλλάξουν μεταξύ τους .

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε επαφή για τον Κλάιφερτ ο Μόνκι ήρθε σε επαφή με τον Μίνο Ραϊόλα για το ενδιαφέρον της Ρόμα για Ολλανδό. Ο αθλητικός διευθυντής των Ρωμαίων  ετοιμάζει πρόσφορα για τον Άγιαξ .

Οι Ρωμαίοι περιμένουν την σωστή στιγμή για να μπουν στην διεκδικήσει του παίκτη . Ο Τζάστιν Κλάιφερτ είναι μονό 19 ετών και στην Ολλανδία είναι σίγουροι ότι θα πάει στην Ρόμα.

Ο Μόνκι  παίζει  σε δυο ταμπλό με τους  Κλαιφερτ και ο Μπερναρντι . Ο Ισπανός διευθυντής (Μονκι) θα έρθει σε επαφή με τους υπεύθυνους της Σασουόλο σε αυτές τις ώρες.

Ο Ντι Φραντσέσκο είναι έτοιμος να στοιχηματίσει για αύξηση της προσφοράς του Καλαβρέζου επιθετικού.

Η Σασουόλο κοιτά με ενδιαφέρον αρκετούς παίκτες της Ρόμα όπως τον Αντονούτσι και τον Λορετζο Βαλω . Στον «τζαλορόσο» τεχνικό χρειάζονται περισσότερα γκολ από τα άκρα διότι δεν φτάνουν τα γκολ του Τζέκο για να νικήσουν

Ένας από τους παίκτες Σικ ,Ουντερ,  Ελ Σαραουι και Περοτι θα μπορεί να φύγει

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον Φλορεντζι που με την επιστροφή Καρσντορπ τον επόμενο χρόνο σπανίως θα κάνει τον τρίτο επιθετικό παρόλο που θεωρείται κάλος. Για τον Κλάιφερτ ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αλλά ο Ραϊόλα έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την Ρόμα, το κόστος του Ολλανδού ανέρχεται στα 15 με 20 εκ ευρω . Ποσό που μπορεί να διαθέσει ο Ιταλικός σύλλογος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ