Στην Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μάρτιν Ο΄Νιλ

Στην Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε ο Μάρτιν Ο΄Νιλ, αυτήν τη φορά όμως ως προπονητής.

Ο 66χρονος είχε διαπρέψει με τα χρώματα της Νότιγχαμ και πλέον ανακοινώθηκε επίσημα από τον αγγλικό σύλλογο ως ο αντικαταστάτης Ισπανού Αϊτόρ Καράνκα, ο οποίος απομακρύνθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ο΄Νιλ υπήρξε από τις θρυλικές μορφές της ομάδας την εποχή του Μπράιαν Κλαφ. Αγωνίστηκε επί μία δεκαετία (1971-1981), έχοντας 371 συμμετοχές και ήταν βασικος πυλώνας, όταν η Νότιγχαμ Φόρεστ ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία και αμέσως κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα της Ιστορίας της (1978) και δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών (1979, 1980), αλλά και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (1979).

Ο Ιρλανδός τεχνικός έχει θητεία στους πάγκους και έχει διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες όπως οι Σέλτικ, Άστον Βίλα και την τελευταία πενταετία η Εθνική Ιρλανδίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ