Στην Σασσουόλο ο Κυριακόπουλος

Στην Σασουόλο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Κυριακόπουλος του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας θα αγωνιστεί στον ιταλικό σύλλογο με την μορφή δανεισμού για ένα έτος που συμπεριλαμβάνει και οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα του transfermarkt περί μεταγραφών, η Σασουόλο κατέβαλε το ποσό των 300.000€ στον Αστέρα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή ενώ ακούγεται πως το ποσό της οψιόν αγοράς ανέρχεται στο 1.000.000€.

Οι φιλοδοξίες του ποδοσφαιριστή πραγματοποιήθηκαν όπου στόχευε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό όπως είχε δηλώσει κι ο ίδιος στο Kingsport.gr

 

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η U.S. Sassuolo Calcio ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κυριακόπουλου στην ιταλική ομάδα.

Ο Κυριακόπουλος παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού, με την Sassuolo να διατηρεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2020”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ