Στην Τσέλσι ο Ιγκουαΐν

Παίκτης της Τσέλσι με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα το βράδυ από τους «μπλέ», όντας προσωπική επιλογη του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός κατόπιν συμφωνίας με την Γιουβέντους θα ανήκει στο ρόστερ των Λονδρέζων μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός.

“Όταν έρθει η ευκαιρία να συμμετέχεις στην Τσέλσι, πρέπει να την αρπάξεις. Είναι μια ομάδα που πάντα μου άρεσε, με ιστορία, ένα θαυμάσιο γήπεδο και παίζουν στην Premier League, ένα πρωτάθλημα που πάντα ήθελα να παίξω», τόνισε και πρόσθεσε
«Ελπίζω τώρα να μπορέσω να επιστρέψω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η Τσέλσι στο γήπεδο. Δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσω να παίζω και ελπίζω να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατόν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος της Τσέλσι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ