Στη Γαλλία για υπόθεση του Ολυμπιακού ο Μοντεστό

Κάτι καλό φέρεται να «ψήνει» σε μεταγραφικό επίπεδο για τον Ολυμπιακό ο Φρανσουά Μοντεστό.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο υπεύθυνος σκάουτινγκ του συλλόγου μετά την Αγγλία, όπου βρέθηκε για λογαριασμό της Νότιγχαμ, ταξίδεψε στην πατρίδα του για «σοβαρό» μεταγραφικό θέμα των Πειραιωτών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει ο λόγος για τον οποίο ο Μοντεστό πήγε στη Γαλλία και δεν είναι λίγα τα ονόματα που έχουν ακουστεί από τη συγκεκριμένη χώρα το προηγούμενο διάστημα.

Όπως για παράδειγμα, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός Μπεζνιά (24 ετών), ο Σενεγαλέζος στόπερ Παπί Ντζιλομποτζί (30 ετών), ο Γάλλος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός Πάμπλο Μαρτίνεζ (30 ετών) και ο Αφρικανός χαφ Πελέ (27 ετών).

Μπορεί, ωστόσο, να πρόκειται για άγνωστη μέχρι στιγμή περίπτωση, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με τους Σισέ, Καμαρά και Μπα που ήρθαν έκλεισαν ξαφνικά από τον Μοντεστό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ