Στη Λεωφόρο πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Σήμερα (Τετάρτη 25/09) πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Παναθηναϊκού Α.Ο. και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρευρέθηκε στον αγιασμό των τμημάτων, όπως επίσης παρευρέθηκε το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Πριν την έναρξη του αγιασμού, ο Δ. Γιαννακόπουλος χαιρέτησε ένα ένα κάθε τμήμα και συνομίλησε με άτομα από κάθε τμήμα. Ξεχωριστή ήταν η χειραψία του με την σημαία του Συλλόγου και αρχηγό του τμήματος Βόλεϊ, Σωτήρη Πανταλέων.

Στον Αργύρη Πεδουλάκη ανέφερε σε αστείο ύφος:«Εδώ δεν θα πω τίποτα». Στο τμήμα μπάσκετ γυναικών που ανέβηκε ξανά στην Α1 ανέφερε: «Τώρα που ανεβήκαμε σκοπός είναι να εδραιωθούμε και να πάμε ψηλότερα».

Στη συνέχεια μίλησε στα μικρά παιδιά των ακαδημιών: «Σημασία έχει πως τα παιδιά περνάνε καλά και οι γονείς τους είναι ευχαριστημένοι και τα φέρνουν».

«Πέρσι τέτοια εποχή τα τμήματα μας ήταν στην Α2 και δυστυχώς ο σύλλογος όχι σε καλή κατάσταση οργανωτικά. Είχαμε θέσει ως στόχο να ανέβουν όλα τα τμήματα κάτι το οποίο επετεύχθη. Θέλω να πιστεύω ότι έναν χρόνο μετά έχουν γίνει αρκετά πράγματα και είμαστε και στα επαγγελματικά πρότυπα που όλοι θέλαμε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε και την οικονομική εξυγίανση που σε έναν βαθμό έχει επιτευχθεί και επίσης τα ατομικά αθλήματα μας να έχουν καλύτερες εγκαταστάσεις και υποδομές και πιστεύω πως κι αυτό είναι σε ένα καλό επίπεδο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Φέτος για τα περισσότερα ομαδικά τμήματα ο στόχος είναι να εδραιωθούν στην Α1, εξυπακούεται πως οποιοσδήποτε τίτλος είναι ευπρόσδεκτος, και σε ατομικό επίπεδο θέλουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από ότι πέρσι».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε επίσης: «Ο μεγάλος στόχος της φετινής χρονιάς είναι ότι κατορθώσαμε να ξεκινήσουμε το πρότζεκτ του Βοτανικού, έτσι ώστε να μπορέσει ο Σύλλογος να είναι αυτόφωτος, αυτοχρηματοδοτούμενος και αυτοδύναμος. Αυτό είναι κάτι που ευελπιστούμε ότι όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια θα συνδράμει με όποιο τρόπο μπορεί. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια υγιή χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και όσες περισσότερες επιτυχίες μπορούμε να έχουμε».

Τέλος, ανέφερε: «Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στο πιο σημαντικό κομμάτι. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Φαφαλιό, για το τμήμα ΑμΕΑ που έχει δημιουργήσει στον Παναθηναϊκό. Ο Σύλλογος είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας. Καλά τα Κύπελλα και τα Πρωταθλήματα αλλά τέτοιες προσπάθειες είναι που δείχνουν το κάτι παραπάνω. Νομίζω πως αξίζει κι ένα δεύτερο χειροκρότημα. Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειάς σας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ