Στη Ντέρμπι Κάουντι ο Ρούνεϊ

Παίκτης-προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι θα είναι από τον επόμενο Γενάρη ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο 33χρονος αρχι-σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας υπέγραψε για ενάμισι χρόνο με έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο δίπλα στον Φιλίπ Κοκού. Αυτός θα είναι του παίκτη και προπονητή ταυτόχρονα. Ένας ποδοσφαιριστής με τέτοια εμπειρία στο αγγλικό ποδόσφαιρο θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας για άνοδο.

Το συμβόλαιο, του οποίου οι οικονομικές λεπτομέρειες δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα, θα τεθεί σε ισχύ το Γενάρη του 2020. Με άλλα λόγια, όταν ο Ρούνεϊ ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ντι Σι Γιουνάιτεντ για γτο αμερικανικό πρωτάθλημα.

Όλα έγιναν αστραπιαία και μέσα σε δύο μέρες ο Άγγλος στράικερ μπήκε στο αεροπλάνο και υπέγραψε στα γραφεία του προέδρου, Μελ Μόρις. “Η βάση στη συζήτηση ήταν η επιθυμία του παίκτη να επαναπατριστεί. Από κει και πέρα, όλα πήραν το δρόμο τους…”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ντέερμπι, ενώ διαβεβαίωσε ότι δε θα υπάρξει παραβίαση του Financial Fair Play.

Την μεταγραφή-πρόσληψη του σπουδαίου επιθετικού χαιρέτισε και ο νυν κόουτς, Κοκού. “Ένας παίκτης με την εμπειρία, τις γνώσεις και την ικανότητά του σίγουρα έχει να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Τέλος, ο ίδιος ο Ρούνεϊ δήλωσε έτοιμος να ασχοληθεί τόσο με την πρώτη ομάδα, όσο και με τις υποδομές με στόχοι την άνοδο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ