Στη Ρεάλ το Super Copa

Στην Μαδρίτη και στη Ρεάλ πήγε ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Ισπανία καθώς η ομάδα του Πάμπλο Λάσο νίκησε την Μπαρτσελόνα με 89-79 και κατέκτησε το φετινό Super Copa Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μπροστά στο σκορ καθ ολή τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα να πιέζει αλλά να μην καταφέρνει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Με την νίκη αυτή η Ρεάλ έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα στην Μπαρτσελόνα μία ομάδα με τρελό “μπάτζετ” και με παρά πολλές και μεγάλες βλέψεις.

Πρώτος σκόρερ της Ρεάλ ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 25:15 ενώ διψήφιοι ήταν επίσης οι Ρούντι και Μίκι, σημειώνοντας από 10 πόντους έκαστος.

Για την Μπαρτσελόνα, ο Ντέιβις είχε 23 πόντους και ο Νίκολα Μίροτιτς είχε 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 48-33, 69-63, 89-79.

Δείτε εδώ τα στατιστικά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ