Στη Σαμπντόρια το ντέρμπι της Γένοβας

Τζένοα και Σαμπντόρια αναμετρήθηκαν στο Λουίτζι Φεράρις, για το Derby della Lanterna, στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης της Γένοβας. Τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς πήρε η τυπικά φιλοξενούμενη Σαμπντόρια νικώντας με 1-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Με αυτή την νίκη η Σαμπντόρια κατάφερε και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού, ανεβαίνοντας στην 17η θέση με 15 βαθμούς. Από την πλευρά της η Τζένοα, παραμένει σταθερά στην 19η θέση με 11 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις. Ένα σκληρό παιχνίδι, με πολλά φάουλ και κάρτες. Η Τζένοα είχε την κατοχή και έβγαζε ενέργεια, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει κάποιο τέρμα.

Το “χρυσό” γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην Σαμπντόρια, πέτυχε στο 85′ ο Γκαμπιαντίνι.

Τζένοα (Τιάγκο Μότα): Ραντού, Μπιράσι, Ρομέρο, Κρισίτο, Γκιγκλιόνε, Σον (66′ Γιάγκελο), Ραντοβάνοβιτς, Κασάτα, Πάγιατς (66′ Άνκερσες), Πιναμόντι, Σανάμπρια.

Σαμπντόρια (Ρανιέρι): Αουντέρο, Μούρου, Κόλεϊ, Φεράρι, Θόρσμπι, Λινέτι, Έκμπαλ, Βιέρα, Ντεπάοπι, Ραμίρεζ (75′ Γκαμπιαντίνι), Κουαγιαρέλα (75′ Καπράτι).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ