Στις “16” της Μελβούρνης για πρώτη φορά στην καριέρα της η Σάκκαρη

Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε με 2-0 σετ τη Μάντισον Κέις. Η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στη φάση των “16” του Australian Open!

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε μια “καθαρή” νίκη απέναντι στο Νο.11 του κόσμου, Μάντισον Κέις με 6-4, 6-4.

Στον 4ο γύρο του αυστραλιανού Grand Slam, η Μαρία θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα που βρίσκεται στο No.7 του ταμπλό. Η Τσέχα, φιναλίστ πέρσι στη Μελβούρνη, κάνει ένα μεγάλο τουρνουά και ακόμα δεν έχει χάσει σετ.

Χαμένο σετ δεν έχει ούτε η Μαρία, η οποία κατάφερε να βγάλει τελείως εκτός κλίματος την πολύ δυνατή Κέις, στη Margaret Court Arena. Η 24χρονη Αμερικανίδα τελείωσε το παιχνίδι με 17 winners και 40 αβίαστα λάθη.

Στο 1ο σετ έκανε νωρίς break για το 2-1, έπειτα έσβησε ένα break point για να προηγηθεί με 3-1 και αργότερα έκανε και δεύτερο break, για να “ξεφύγει” με 5-1. Η Keys πέρασε στην αντεπίθεση και κατάφερε να μειώσει σε 5-4, σερβίροντας πολύ καλύτερα σ’ αυτό το διάστημα, αλλά η Μαρία δεν πτοήθηκε και κράτησε το σερβίς της στο επόμενο game, για να κλείσει το 1ο σετ στα 10 games.

Στο 2ο σετ η Keys πρώτα έσβησε τριπλό break point στο 1-1, 0-40 και αργότερα έκανε break, για να βρεθεί μπροστά με 4-2. Η αντίδραση της Μαρίας ήταν άμεση, με την Ελληνίδα να κερδίζει τα 4 επόμενα games και να “σφραγίζει” την πολύ μεγάλη νίκη της, σε 1 ώρα και 15 λεπτά παιχνιδιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ