Στον επόμενο γύρο του Roland Garros ο Τσιτσιπάς

Στον τρίτο γύρο του Roland Garros προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του σετ (4-6, 6-0, 6-3, 7-5) του Βολιβιανού, Ούγκο Ντελιέν.

Ο Τσιτσιπάς θα γίνει ο πρώτος Έλληνας τενίστας που θα αγωνιστεί στον 3ο γύρο του Roland Garros. Tελευταίος ήταν ο Νικόλας Καλογερόπουλος, που ήταν στον 3ο γύρο της διοργάνωσης του 1967.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε πολύ καλά το σετ κάνοντας μπρέικ και παίρνοντας προβάδισμα με 2-0 και 3-1. Στη συνέχεια όμως έκανε κάποιες κακές επιλογές και ο Ντελιέν κατάφερε να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας ξεκίνησε πολύ δυνατά με αντεπίθεση χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης, στο δεύτερο σετ, ενώ στο τρίτο σετ δεν ξεκίνησε όπως τα προηγούμενα δύο, δηλαδή με μπρέικ του Τσιτσιπά, ωστόσο ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να το κάνει στο τρίτο γκέιμ.

Στο τέταρτο σετ ο Ντελιέν ξεκίνησε πολύ καλά κάνοντας μπρέικ και παίρνοντας το προβάδισμα με 2-0 στα γκέιμ. Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς άρχισε να πιέζει και πάλι και έκανε το μπρέικ στο όγδοο γκέιμ ισοφαρίζοντας σε 4-4.

Έπειτα πέρασε μπροστά και έφτασε μια ανάσα από τη νίκη ωστόσο ο Ντελιέν ισοφάρισε σε 5-5. Τελικά όμως ο Στέφανος έδειξε την ανωτερότητα του και πήρε το γκέιμ με 7-5

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ