Στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αθηναίου

Ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αθηναίου έχουν έρθει σε συμφωνία, με το μόνο που απομένει να είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Γιάννης Αθηναίου πρέπει να θεωρείται ο Έλληνας παίκτης που έψαχνε ο Αργύρης Πεδουλακης, για να κλείσει το ρόστερ της ομάδας.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού», έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του νεαρού διεθνή γκαρντ και το μόνο που έμενε να κάνει η «πράσινη» ΚΑΕ ήταν να κλείσει τον παίκτη, αποτελώντας τον 5ο της γραμμής δίπλα σε Νικ Καλάθη, Ταϊρίς Ράις, Τζίμερ Φριντέτ και Νίκο Παππά.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το ζήτημα για το που θα δινόταν δανεικός ο Καλαϊτζάκης, ο Παναθηναϊκός «πίεσε», ώστε να κάνει δικός του τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος.

Ο ίδιος ξεκίνησε την περασμένη χρονιά στον ΠΑΟΚ και την τελείωσε στη γαλλική Προβάνς, ερχόμενος τώρα, για να αποτελέσει μια εγγυημένη λύση στα χέρια του Πεδουλάκη, γεμίζοντας την περιφερειακή του γραμμή με άλλο ένα «όπλο» πίσω από τη γραμμή του τρίποντου, που παράλληλα μπορεί να έχει συμβολή και στη δημιουργία.

Το θέμα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και φαίνεται πως δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτή θα είναι όπως όλα δείχνουν η τελευταία μεταγραφή των «πράσινων», σε εσένα αρκετά «γεμάτο» καλοκαίρι, όσον αφορά τις μεταγραφές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ