Στον Πανιώνιο Μπαξεβάνος και Μιλόγεβιτς

Με την φανέλα του Πανιωνίου θα αγωνίζεται ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Νίκος Μπαξεβάνος, ο οποίος συμμετείχε εδώ και καιρό στην προετοιμασία του συλλόγου και θα φορά τα «κυανέρυθρα» μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ως δανεικός από την Λάτσιο.

Στο ρόστερ του Πανιωνίου ανήκει επίσημα και ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο 21χρονος εξτρεμ έμεινε προ ημερών ελεύθερος από τη Βοϊβοντίνα και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μετρούσε 38 συμμετοχές με τη Βοϊβοντίνα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σημειώνοντας τρία γκολ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος για τον Νίκο Μπαξεβάνο:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Μπαξεβάνου. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός που αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στη Λάτσιο, θα φοράει την φανέλα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για τα δυο επόμενα χρόνια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ