Στον τελικό η αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Η Ελληνική αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης έγραψε ιστορία καθως προκρίθηκε στον τελικό του Κόμπο την Πέμπτη (18/7) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Γκουανκζού της Νότιας Κορέας.

Τα κορίτσια της Ναταλίας Τσερνέκα : Βασιλική Κοφίδη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Αναστασία Κουτσελίνη, Βιολέτα Ζουζούνη, Όλγα Κουργιαντάκη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Γεωργία Βασιλοπούλου και  Δανάη Καριώρη συγκέντρωσαν 88.1333 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 6η θέση και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος το Σάββατο (20/7) .

Με την καλύτερη (1η) βαθμολογία πέρασε η Ρωσία, με 96.5667 βαθμούς, ενώ ακολούθησε η Κίνα (2η) με 96.000 βαθμούς και η Ουκρανία (3η) με 94.3333 βαθμούς . Η Ελληνική ομάδα βρίσκεται πιο κοντά στην πέμπτη Ιταλία 90.9000 βαθμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ