Στον τελικό η Λειψία

Η φοβερή πορεία της ομάδας του Αμβούργου από την δεύτερη εθνική κατηγορία της Γερμανίας έλαβε τέλος στα ημιτελικά του κυπέλλου από την κλάσης ανώτερη Λειψία(1-3).

Η διαφορά ποιότητας ήταν ολοφάνερη μες τον αγωνιστικό χώρο δίχως να αποδειχτεί αγχωτική για τους φιλοξενούμενους μιας και ήταν νοκάουτ αναμέτρηση.

Οι “Ταύροι” πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Πόουλσεν μόλις δύο 12ο λεπτό για να έρθει και να ισοφαρίσει προσωρινά το σκορ ο Τζάτα έντεκα λεπτά αργότερα(23′).

Προβάδισμα στο σκορ πήρε η Λειψία χάρις σε αυτογκόλ του κεντρικού αμυντικού Γιάνιτσιτς στο 53′ ενώ το τέρμα που κλείδωσε την πρόκριση κι έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό σημείωσε ο Φόρσμπεργκ στο 73′.

Πλέον η ομάδα της Λειψίας περιμένει να μάθει τον εταίρο φιναλίστ που θα προκύψει από την αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα σε Βέρντερ και Μπάγερν στην Βρέμη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ